ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Your kid's Party to a New Level!

H Εταιρεία One Kids Party εδώ και 20 χρόνια , έχει σαν στόχο να κάνει το πάρτι του παιδιού σας ξεχωριστό, μια τρυφερή ανάμνηση των παιδικών του χρόνων.
Με συνεχώς ανανεωμένα προγράμματα εμψύχωσης , εξειδικεύεται στην διοργάνωση πάρτι παιδιών προσχολικής ηλικίας αλλά και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης .
Απασχολεί νεανικό προσωπικό , απόφοιτους και τελειόφοιτους ανώτερων και ανώτατων παιδαγωγικών και θεατρικών Σχολών.
Η εταιρεία One kids party διοργανώνει ετήσιο σεμινάριο εκπαίδευσης από επαγγελματίες εισηγητές αλλά και ημερίδες διδακτικής των νέων προγραμμάτων για όλο το προσωπικό της καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου .
Το βεστιάριο της εταιρείας διαθέτει πάνω από 500 θεατρικά κουστούμια και πάνω από 100 κουστούμια από δημοφιλείς παιδικούς ήρωες και παραμυθένιες αγαπημένες φιγούρες των παιδιών.
Όλοι θυμόμαστε ένα πάρτι από τα παιδικά μας χρόνια…
Συμμετέχουμε κάθε χρόνο σε πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, όπου έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσουμε παιδιά ευπαθών ομάδων.
Έχουμε κερδίσει την προτίμηση εταιρειών, σχολείων, παιδικών σταθμών, επαγγελματιών και πολλών οικογενειών που μας προτείνουν ανεπιφύλακτα.
Οι χορηγοί μας Colgate, Cadbury, Δέλτα κλπ εμπιστεύονται τα προϊόντα τους και ανανεώνουμε τη συνεργασία μας κάθε νέα σεζόν, λόγω του επαγγελματισμού που διαθέτουμε.
Συνεχίζουμε σταθερά την πορεία μας ανεβάζοντας κάθε χρόνο τον πήχη, με νέες ιδέες και προτάσεις!
Επιλέξτε την One Kids Party για το πάρτι που θα θυμούνται τα παιδιά σας για πάντα!!!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση.
Αργύρης Ναστόπουλος

Αργύρης Ναστόπουλος

Ο Αργύρης Ναστόπουλος, έγινε ευρύτερα γνωστός στο μουσικό κοινό από την συμμετοχή του στο δημοφιλές boy band, ONE. Το συγκρότημα ηχογράφησε με την MINOS-EMI συνολικά 6 albums, με αποκλειστικό συνεργάτη στην σύνθεση τον αναγνωρισμένο Κύπριο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους και οι συνολικές πωλήσεις ξεπέρασαν το 1.000.000 αντίτυπα. Κορυφαία στιγμή για τους ΟΝΕ, η συμμετοχή στον 47ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ταλίν της Εσθονίας όπου εκπροσώπησαν την Κύπρο με το τραγούδι Gimme - Gimme του Γιώργου Θεοφάνους και κατέλαβαν την 6η θέση.
Μετά την διάλυση των ONE, o Αργύρης Ναστόπουλος ασχολείται συστηματικά με τα Remixes ,είναι Μουσικός Παραγωγός σε παραπάνω από 25 Radio sμε την εκπομπή Exlusive Mix και ως παραγωγός αναλαμβάνει μουσικές παραστάσεις σε Μέγαρο Μουσικής Αθηνών δημιουργώντας την εταιρεία Παραγωγής Celestial Productions. Το 1999 ιδρύει την One Kids Party και λειτουργεί ως DJ - Παρουσιαστής σε Εκδηλώσεις – Εvents Private parties σε επιλεγμένους χώρους.
O Αργύρης Ναστόπουλος στα 25 χρόνια της μουσικής του πορείας έχει συνεργαστεί με τους εξής καλλιτέχνες: Στέλλα Γκρέκα,Γιάννη Πάριο,Γιοβάννα ,Νενα Βενετσάνου ,Στέφανο Κορκολή ,Λίνα Νικολακοπούλου ,Πασχάλη Τερζή, Άννα Βίσση, Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντώνη Ρέμο, Γιώργο Μαζωνάκη, Ελένη Δήμου, Καίτη Γαρμπή, Βασίλη Καρρά, Ευρυδίκη, Άντζελα Δημητρίου, Σάκη Ρουβά, Χρήστο Δάντη, Νίκο Καρβέλα, Πάνο Κιάμο, Joe Cocker, Natalie Imbruglia κ.α.
argyris